Klubitalon johtaja

Klubitalon johtaja, Etelä-Suomen Klubitalo-osaajat ESKOT ry, Helsingin Klubitalo

ESKOT ry:n Klubitalot ovat osa laajaa kansainvälistä ja arvostettua
mielenterveyskuntoutuksen Klubitalojen verkostoa. Klubitalotoiminnan tavoitteena on tukea kuntoutujajäsenten arjen voimavaroja ja taitoja sekä luoda edellytyksiä ja valmiuksia opiskeluun ja työelämään. Yhdistyksellämme on kaksi Klubitaloa Helsingissä sekä Vantaalla, Nurmijärvellä, Lahdessa ja Imatralla yksi kullakin paikkakunnalla. Haemme nyt Helsingin Klubitalolle johtajaa.

Klubitalon johtaja työskentelee yksikkönsä ja työryhmänsä lähiesimiehenä yhdistyksen toiminnanjohtajan alaisuudessa. Johtaja vastaa mm. henkilöstö- ja taloushallinnosta sekä Klubitalon arjen johtamisesta ja toiminnan kehittämisestä. Helsingin Klubitalo toimii Klubitalojen kansainvälisenä koulutuskeskuksena. Klubitalon johtaja palkataan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Edellytämme tehtävään valitulta soveltuvaa vähintään ammattikorkeakoulututkintoa, esimiestyön koulutusta ja työkokemusta sekä kokemusta työstä mielenterveyskuntoutujien kanssa.

Arvostamme itsenäistä työotetta, organisointikykyä, vahvoja vuorovaikutustaitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Eduksi luemme kokemuksen järjestötyöstä, kokemuksen osatyökykyisten henkilöiden työllistämisestä, perehtyneisyyden yhteisökuntoutukseen ja Klubitalotoiminnan periaatteisiin, hyvän englanninkielen taidon sekä nykyaikaisten tietojärjestelmien hallinnan.

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin ti 7.5. tai ke 8.5. Haastatteluun
ilmoitetaan henkilökohtaisesti 30.4.

Haastattelut toteutetaan os. ESKOT ry/Helsingin Klubitalo, Hämeentie 54, Helsinki.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Kaiju Yrttiaho ke 18.4. klo 9 – 12, ke 24.4. klo 13 – 15 ja to 25.4. klo 13 – 15. p. 040 725 2028.

WWW-osoite                      www.eskot.org, www.helsinginklubitalo.org

Yhteystiedot                        Kaiju Yrttiaho, kaiju.yrttiaho@eskot.org

Työpaikan osoite                Hämeentie 54, 00500 Helsinki

Palkkaus                              Yksityinen sos.palv.ala G29 + henk.koht. lisä

Työkokemus                       yli 5 vuotta

Työ alkaa                            sopimuksen mukaan

Työaika                               kokopäivätyö

Työn kesto                          toistaiseksi voimassa oleva

Haku päättyy                      pe 26.4.2019.

Jätä hakemus                      Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään täyttämään mol.fi:ssä olevan linkin kautta.