Hankekoordinaattori

Hankekoordinaattori, Takaisin opintoihin -hanke (2019-2021), Etelä-Suomen Klubitalot ESKOT ry

Opiskelijoiden mielenterveyttä edistävät Nyyti ry ja Etelä-Suomen Klubitalot ESKOT ry käynnistävät yhdessä uuden Takaisin opintoihin -hankkeen. Kolmivuotisessa hankkeessa kehitetään keinoja ja tukimuotoja edistämään korkeakouluopiskelijoiden paluuta takaisin opintoihin tilanteessa, jossa opinnot ovat keskeytyneet tai jumiutuneet mielenterveyden haasteiden takia. Hanke saa STEA-avustusta Veikkauksen voittovaroista.

Haemme hankekoordinaattoria toteuttamaan Takaisin opintoihin -hankkeen toimenpiteitä Etelä-Suomen Klubitalot ESKOT ry:ssä. Koordinaattorina vastaat erityisesti mentoritoiminnan kehittämisestä ja pilotoinnista hankkeen yhteistyökorkeakouluissa. Lisäksi osallistut yhdessä hankkeen muiden työntekijöiden kanssa koko hankkeen toimenpiteiden suunnittelemiseen, viestintään ja tapahtumien järjestämiseen.

Olet juuri sopiva henkilö tehtävää, jos Sinulla on osaamista ryhmien ohjaamisesta ja vertaisuuden hyödyntämisestä niissä, kokemusta mielenterveystyöstä ja opiskelukyvyn/työkyvyn arvioinnista ja tukemisesta, tunnet korkeakoulujen toimintaympäristön ja omaat kokemusta korkeakoulujen kanssa tehtävästä yhteistyöstä. Lisäksi toivomme, että kehittämis- ja hanketyö on Sinulle tuttua, yhteistyösuhteiden luominen on Sinulle luontevaa ja toimit rakentavasti verkostoissa, arvostat työsi suunnittelussa kohderyhmän näkemyksiä ja osaamista sekä osaat innostaa ihmisiä mukaan edistämään yhteisiä tavoitteita ja Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Toivomme hakijoiksi eritaustaisia ja -sukupuolisia henkilöitä.

Oman hanketiimin lisäksi saat ympärillesi ESKOT ry:n Klubitalojen innostavat ja asiantuntevat yhteisöt. Työpiste sijaitsee ESKOT ry:n Helsingin Klubitalon tiloissa ja lähiesihenkilönä toimii Klubitalon johtaja.

Lisätietoja tehtävästä antaa ESKOT ry:n toiminnanjohtaja Kaiju Yrttiaho, p. 040 7252 028, soittoajat ti 12.2. klo 13 – 16, pe 15.2. klo 15:30 – 17 ja ke 20.2. klo 15 – 16. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin, jotka järjestetään to 28.2. ja ma 4.3.2019.

www-osoite                      www.eskot.org

yhteystiedot                      Kaiju Yrttiaho, kaiju.yrttiaho@eskot.org

Työpaikan osoite             Hämeentie 54, 00500 Helsinki

Palkkaus                            Yks. sos.palv.alan tes D / G24 + henk.koht. lisä

Työkokemus                      1-5 vuotta

Työ alkaa                           1.4.2019 tai sopimuksen mukaan

Työaika                              Kokopäivätyö (38,2 t/vko)

Työn kesto                         Määräaik. hankerahoitus 1.4.2019 – 31.12.2021

Haku päättyy                    to 21.2.2019

Jätä hakemus                    https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?80c84455