Avoimet Työpaikat

Työvalmentaja, Etelä-Suomen Klubitalot ESKOT ry, Tikkurilan Klubitalo, Vantaa  

ESKOT ry on osa maailmanlaajuista ja arvostettua mielenterveyskuntoutuksen Klubitalojen verkostoa. Yhdistyksellä on kaksi Klubitaloa Helsingissä sekä yksi Vantaalla, Nurmijärvellä, Järvenpäässä, Lahdessa ja Imatralla.  

Tikkurilan Klubitalo tarjoaa yhteisöllistä, työpainotteista toimintaa täysi-ikäisille vantaalaisille mielenterveyskuntoutujilleKlubitalotoiminnan tavoitteena on tukea kuntoutujajäsenten voimavaroja ja tavoitteita sekä luoda edellytyksiä ja valmiuksia opiskeluun ja työelämäänHaemme työvalmentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Työvalmentaja toteuttaa Klubitalon työpainotteista päivää yhdessä kuntoutujajäsentemme kanssa sekä valmentaa ja tukee työllistymiseen Klubitalon ulkopuolelle. Lisäksi työvalmentaja järjestää yhdessä kuntoutujajäsenten kanssa vapaa-ajan ohjelmaa.  

Edellytämme hakijoilta työhön soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan koulutusta ja IT- osaamista sekä valmiutta yhteisölliseen työotteeseen erilaisissa Klubitalon työtehtävissä siivouksesta toimiston ja ravintolan työtehtäviin. Arvostamme kokemusta työskentelystä eri-ikäisten mielenterveyskuntoutujien kanssa. 

Työssä tarvitaan vahvoja vuorovaikutustaitoja, hyviä tiimityön taitoja sekä yhteisöllisyyttä tukevaa, joustavaa ja kehittävää työotetta. Eduksi luetaan kokemus järjestötyöstä, perehtyneisyys klubitalotoiminnan periaatteisiin, kokemus osatyökykyisten henkilöiden työllistämisestä sekä hyvä englanninkielen taito.  

Tarjoamme mahdollisuuden verkostoitua ja tulla osaksi kiinteää Klubitaloyhteisöä, kehittyä monipuolisesti ja osallistua kansainväliseen toimintaan.  

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin, joista sovitaan henkilökohtaisesti hakijoiden kanssa 14.1.2020 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Tikkurilan Klubitalon johtaja Kai Mäkisalo puh. 040 154 7800 to 19.12. klo 15-16, pe 3.1. klo 10-11ke 8.1. klo 15-16. Haastattelut järjestetään viikolla 3. 

WWW-osoite             www.tikkurilanklubitalo.org 

Yhteystiedot             Kai Mäkisalo, kai.makisalo@eskot.org  

Työpaikan osoite    Lehdokkitie 2 B 3. krs, 01300 Vantaa  

Palkkaus                     Yksityisen sosiaalipalvelualan TES C/G19 + mahd. henk. koht. lisä   

Työkokemus             1-5 vuotta 

Työ alkaa                   Heti tai sopimuksen mukaan 

Työaika                       kokopäivätyö (38,2 t/vko) 

Työn kesto                toistaiseksi voimassa oleva 

Haku päättyy          pe 10.1.2020 

Jätä hakemus  
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?3699040c